Wie is Nan

Home
Wie is Nan
Exposities
Schilderijen
Krantenknipsels
Contact

Contact:
Nan Burgersdijk
en/of mijn man

Ton de Vreede

 

 

  • De schilderes Nan Burgersdijk woont en werkt al jaren in Wateringen. Ze maakt vooral aquarellen,maar werkt ook met acrylverf. In de beginperiode van haar carričre was ze een autodidact, maar later volgde ze een opleiding aan de Vrije Academie te Delft. In al die jaren heeft Nan een voorliefde ontwikkeld voor het schilderen van portretten. Ze is altijd op zoek naar iets speciaals.

 

  • Om elk schilderij een eigen gezicht te geven werkt Nan Burgersdijk niet alleen met verf, maar ook met andere materialen. Zo combineert ze aquarelverf met pastelkrijt, kleurpotlood of Oost-Indische inkt. Door de keuze van vorm, compositie en kleur heeft ze een geheel eigen en zeker herkenbare stijl ontwikkeld.

  • Het werk van Nan is al op verschillende plaatsen te zien geweest. Ze Heeft onder andere exposities gehad in de Hofboerderij te Wateringen, Het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft, Het Cultureel Centrum De Naald te Naaldwijk. Voor exposities kijk op de "Exposities" pagina.


  • Nan Burgersdijk werkt ook in opdracht. Het gaat hierbij vaak om huizen of om portretten van mensen of huisdieren, maar andere onderwerpen zijn echter ook bespreekbaar. Voor elk schilderij in opdracht geldt dat het tot stand komt in nauw overleg met de klant. De wensen van de klant en de herkenbare schilderstijl leiden tot een uniek werk.

 

  • Mocht u geďnteresseerd zijn in een van de werken of wilt u een schilderij in opdracht laten maken, neemt  U dan contact op met:  

 

Nan Burgersdijk en/of mijn man T. de Vreede

Tel:                  0174-298385 
Mobiel:           06-29521999
E-mail:           nanburgersdijk@zonnet.nl en/of jadv@kabelfoon.nl 
Internet:          www.nanburgersdijk.nl

 


Copyright © 2003 Nan Burgersdijk. All rights reserved to the artist. Alle rechten blijven voorbehouden aan de kunstenaar.